Bröd i långa banor

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Eftersom frallor inte räcker så länge och det ju var tomt i brödlådan, så har jag bakat lite mer. Det blev en till omgång med frallor, mest för att det är så gott att ha nybakt till frukost. Denna gång blev det en kombination med jäst och surdeg. Jag använde rågsurdeg i stället för vetesurdeg och bytte ut solrosfrön mot pumpafrön. Dessutom var det linfrön i. Jag garnerade med lite pumpafrön, vilket är rätt meningslöst eftersom frön utanpå bröd bara trillar av på ett olämpligt sätt. Men det ser ju fint ut. en kort stund. Och så länge man inte ska skära eller äta brödet…

Sedan bakade jag också ett bröd med vete-, råg- och durumvetemjöl i. Det blir väldigt gott, har en fin, lite gulaktig skorpa. en favorit.

Här är några bilder från bakandet.