Bröllop på Ishotellet


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

20140307_kl1747wDenna dag har T och jag gift oss. Vi åkte till ishotellet i Jukkasjärvi, strax utanför Kiruna, och tillbringade två nätter och tre dagar på denna otroligt häftiga plats. Ishotellet är inne på sin 24:e säsong och konstverken, rummen och hela konceptet var verkligen en cool upplevelse.

Vi myste med massor av god mat, åkte på skotertur, kollade in norrskenet, njöt av solen och en perfekt dag på snöskor och obligatorisk korvgrillning innan det var dags för bastubad och vigsel. Här är några bilder från vår speciella dag, tagna av fotografen Kent Tunlind. Han fick oss verkligen att ha roligt, slappna av och njuta av tillfället. Fler bilder kommer så småningom.

3 thoughts on “Bröllop på Ishotellet

  1. GRATTIS! Avundsjuk på boendet – det där måste jag lura med frugan på någon gång. Rätt skumpa fick Ni också! Hälsa gubben! /T

    Ps. Vad bra att vi fick ännu en anledning till att dricka skumpa nästa gång vi träffas. 🙂 Ds.

    • Eftersom maken har vänner som är duktiga på det där med bubbel fick vi en finfin flaska. 😀 Verkar också som att Ishotellet satsar på Roederer, vi drack det även på restaurangen. Det isiga boendet var fantastiskt, säg bara till om du behöver övertalningshjälp. Vi rekommenderar det starkt!

Kommentarer inaktiverade.