Full fräs på blixten

Idag har vi bildbehandlat våra pastischbilder. Jag har fått lite mer insikt i Lars Tunbjörks konstnärsskap, han plåtar tydligen analogt, med Metzbixt och pangar på effekten på blixten rejält för att få det där speciella ljuset. Intressant absolut. Jag tycker att jag börjat hitta dit, även om jag så klart inte fick allt rätt när jag plåtade pastischbilderna. Jag hade ju inte alls krämat på med blixten ordentligt.

På eftermiddagen har vi pratat om våra olika projektid’e9er och jag har fått rådet att försöka plåta mina karatebilder med ringblixt. Hur det nu ska gå till. Men det löser sig nog. Först måste jag be om lov, kolla detaljer, undersöka miljön och testa mig fram en del med vanlig blixt. Men det är spännande. Jag har ju tränat ett par gånger nu och det känns som om det finns något att ta på i det här.

Jag blev väldigt blixtinspirerad efter vår lärares avslöjande om Tunbjörks teknik. Så på hemvägen efter skolan var det blixtplåtning som gällde.