Tulpaner igen

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Har fått ett ryck och köpt tulpaner. De börjar ju komma i säsong nu. Dessa gräddvita köptes nere på lokala blomsterhandeln på torget. De hade inte särskilt många sorter och visste heller inte vilken sort detta var. Man kan konstatera att det är enkelblommiga, antagligen tidiga.

Har också plåtat dem. Det gick liksom inte att låta bli. Visst, jag ska erkänna, jag är inte riktigt lika begeistrad som tidigare. Men det är fortfarande väldigt roligt att plåta tulpaner. Och jag går nog mest i gång på när det är massor av tulpaner. Det blir så galet när det är många. Man vill liksom bara låta sig översköljas av dom. Bildligt talat.