Bästkusten

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

I fredags satte vi oss i vår hyrda Fiat 500 och brände ner till västkusten för att gå på 110-årskalas. T:s gode vän M fyllde 40 och hans svärfar 70, så festligt skulle det bli. Vi passade på att åka ner, hälsa på T:s föräldrar och syster med familj.

Det var trevligt. Det blev middagar (förutom festen förstås) lugna stunder i soffan och en behaglig tur. Vi hann också med att spana in Ljungskile och klädshoppa lite i Resteröds outlet. Trevligt.

För övrigt blev det massor med bilder plåtade under resan. Jag älskar att mobilplåta från bilen. Det får bli slumpmässigt, oskarpt och lite galet. Hur som helst. Jag gillar det. Särskilt att plåta Hipstamatic är väldigt skoj. Jag tror att jag ska göra ett fotoprojekt av det.

Kolla!