Insnöad


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/DisplayTypes/Thumbnails.php on line 72

Dagen går åt till tvätt, strykning, att betala räkningar och styra och ställa i hemmet. På kvällen träffar jag en handfull GFU-kamrater när vi går och tittar på en ny årskull som har fotoutställning på Folkuniversitetet. Vi känner igen oss i deras bilder, tittar kritiskt på hängningen, bildkompositionen och utskrifterna. Det är bara ett år sedan vi själva stod där med våra printar på kapa och skulle montera, hänga och ha vernissage. Det känns som en evighet sedan.

Efter ett snabbt snack med vår forna lärare slinker vi ner längs Drottninggatan och sätter oss på Rydbergs för lite mat, öl och prat. Det snöar galet mycket igen, men det stör oss  inte. Vi avhandlar senaste nytt och diskuterar kommande fotoresor, planerna är grandiosa om de går i lås. Det vore hur som helst fantastiskt att komma iväg. Det är viktigt att ha mål och projekt att jobba för.