God helg

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Medan för- och eftermiddagen passerade revy var det allt fler av kollegerna som önskade glad midsommar och gled i väg på ledighet. När klockan passerat 15 och de flesta gått hem kunde vi göra samma lika. Det var skönt, vi ligger helt okej till inför lämningen på måndag och vi var väl förtjänta av att åka hem. Jag smygfirade in midsommaren med att bli blöt av regn på hemvägen, trängas med folk i mataffären för att handla lite middag, stå i kö på Systembolaget och sedan gå hem, dricka ett glas bubbel och sedan äta, och festa på lite jordgubbar till efterrätt. Mmm!