Midsommar


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

Midsommarafton. Jag träffade C för en fika och det var mycket trevligt. Vädret visade sig också från den goda sidan, dvs sol och uppehåll. Men det blåste och när vi satt på uteserveringen i Vasaparken var det riktigt kyligt. Det kom naturligtvis ett par kortare regnskurar, men som tur var blev de inte särskilt långvariga. Det var bra eftersom C och jag passade på att promenera och fotografera en hel del. Vi blev inte nämnvärt blöta och när vi inte orkade promenera mer smet vi in på Sturehof.

Det blev som sagt en del bilder, extra roligt eftersom det växlande vädret bjöd på en synnerligen dramatisk himmel. Jag råkade dock fiffla med en av knapparna på kameran så jag plåtade i 16:9-format i stället för 4:3 som jag vanligtvis brukar ratta in. Jaja. Smala brevlådebilder kan ju ha sin charm de med.