Grillkväll på Nyfiken Gul


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/DisplayTypes/Thumbnails.php on line 72

Efter en intensiv dag på jobbet så mötte jag K vid t-banan för transport till Nyfiken Gul iÅrstaviken. Det var nämligen dags för återträff med GFU-gänget, en grillkväll innan midsommar. Precis när vi kom dit mötte vi U, så vi satte oss och väntade på de andra. Eftersom det var lite osäkert på vilka som egentligen skulle dyka upp så blev det en rolig surpris när O, J och Å… dök upp.

När vi bytt nyheter, fotograferat och skålat så grillade U, K och jag vår mat, det är nämligen det som är grejen på Nyfiken Gul. Gästerna beställer huvudrätt, tillbehör och god sås och grillar sedan på egen hand. Det blev toppengott! Det var visserligen sol när vi inledde kvällen, men det började blåsa och när solen smet över till andra sidan Årstaviken blev det ganska fort kallt. Men invirade i filtar härdade vi ut ganska länge. Det var hur som helst supermysigt att ses, prata, äta och plåta lite lite. Förhoppningsvis kan vi göra om det nästa vecka med dem som inte dök upp i kväll.