Mycket snack och lite fotografering


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/DisplayTypes/Thumbnails.php on line 72

Idag har varit en ganska körig dag. Jag har pysslat på jobbet, vi hade ett evighetslångt men nödvändigt möte och sedan har jag suttit och redigerat en del. Jag var fullständigt slutkörd i huvudet när jag kom hem och jag hann knappt kliva in genom dörren förrän jag blev påmind om att det var styrelsemöte i vår bostadsrättsförening, vilket jag helt glömt bort.

Så det var bara att gå på möte och försöka väcka skallen så man kunde hänga med i budgetarbetet och protokollförandet. Sedan har jag skrivit ut protokollet, gjort förvaltningsberättelse och försökt skaffa mig koll på vad som måste göras inför årsmötet. Pust! Så det har inte blivit någon direkt tid över för att vare sig plåta eller greja med de sista jullovsbilderna. Jag hoppas komma i kapp på den fronten i morgon. I dag har det blivit ganska få och ganska krattiga bilder till bilddagboken, men jag får komma igen i morgon.