Hem eller?


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/DisplayTypes/Thumbnails.php on line 72

I dag var det meningen att vi skulle styra kosan tillbaka till östkusten och huvudstaden. Vi tillbringade dagen med att se cykeltävlingen Flandern runt och det var spännade att se Fabian Cancellara krossa allt motstånd och vinna.

Så småningom blev det dags att packa väskorna och åka. Vi skulle ta tåg till Göteborg och sedan byta till annat tåg. Men det gick inte riktigt som vi tänkt oss. Vi klev på lilla mjölktåget men noterade försent att det var tåget som gick åt andra hållet (vårt tåg stod gömt på spåret bakom och syntes knappt) och plötsligt hade dörrarna smällt igen och vi åkte med. Eftersom marginalen var så snäv mellan tågbytena insåg vi att vi skulle missa vår anslutning och efter konfererande med tågvärd, samtal till SJ och diverse ombokningar så stod det klart att det inte blev någon hemresa förrän dagen därpå.

Vi befann oss dessutom strandsatta på stationen i Svenshögen (mitt i ingenstans utan en människa i sikte) men som tur var kom T:s föräldrar och hämtade oss. Det blev alltså en natt till på västkusten, vilket i och för sig inte var så farligt. Ingen av oss skulle jobba på annandagen, men det var ju snopet att kliva på fel tåg. Klantigt är väl bara förnamnet. Men sånt händer ibland. Och jag fick ju se Svenshögen. Vi tröstade oss med pizza på kvällen.