Foodiefoto


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/DisplayTypes/Thumbnails.php on line 72

Fredag. Passar på att motionera kameran när tillfälle ges. I tidningen stod det härom dagen att fler och fler krogar tröttnar på gäster som matfotograferar. Jag har inga hämningar när det gäller sånt. Så länge maten och jag själv befinner oss hemma. 🙂 Att restaurangplåta är jag lite mer försiktig med. Här är dagens lunch. En gryta med lax, kokosmjölk, lime, ingefära, vitlök, broccoli, haricots verts och paprika. Och nej, det platsar inte som matfoto eftersom bönorna och broccolin är kokta aningens för länge och ser lite tråkiga ut färgmässigt. Men det var gott i alla fall!

Sedan en bild från veckans bak. Nytt bröd, med russin, äpple och muscovadosocker. Jag borde har hackat äpplet i lite mindre bitar. Det stod att det skulle skivas i receptet, men det blev inte så bra tycker jag. Ganska knölig deg medan den jäste. Men rätt okej slutresultat. Fast kanske aningens hårt gräddat.