Brucemani igen

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

Så plötsligt har ryktena kommit i svaj igen. Det vankas både ny platta och turné. Vem det gällde? Bruce Springsteen naturligtvis.

Och så börjar den vanliga karusellen av nojor. Plattan är inte släppt än, ingen vet särskilt mycket. Men biljetterna till turnén ska hastigt och lustigt vara på G. Det är bokat för en spelning på Ullevi i juli nästa år. Jag lyckas på tag på två biljetter till konserten via ett specialsläpp på nätet för medlemmar på Live Nations klubbsida. Det går oväntat lätt trots att jag sitter framför datorn utan stora förhoppningar.

Men på själva släppdagen är det ju vänner som ska hjälpas, så jag beger mig i ottan till Globen. Det visar sig att släppet ska ske inte vid de vanliga biljettkassorna, utan vid Skyviews biljettkassa. Genast nojar alla för att de tre kassorna inte ska räcka för att hjälpa oss som är på plats. Jag har nr 84 i kön och så småningom är vi över 100 pers vid Globen. Listor och nummer fixas. Vi står och kurar i snålblåsten. Många värmer sig på McDonalds så länge det går.

En del har köat i ett par tre dagar för detta. Jag är glad att jag kommer loss samma dag och är säker på att det ska ordna sig. Men det blir på håret. Det går långsamt och när det bara är en handfull personer framför mig så kommer beskedet att det är utsålt. Men strax kommer glädjebeskedet att det blir en andra konsert, så då har jag hamnat i guldläge. Jag köper åtta biljetter till den nya konserten och kan hjälpa de som har bett om hjälp. Skönt!

Det blir tre Brucekonserter nästa sommar. Två på Ullevi den 27 och 28 juli och en i Berlin den 30 maj. 😀 Fest!