Upp och ner


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

Träffade mina GFU-vänner  idag på Babajan på söder. Vi åt god mat och pratade foto. Det var kul! Det bästa är också att vi planerar att göra en fotoresa tillsammans. Målet är Gotland en helg i november, jag hoppas att det blir av och att så många som möjligt kan hänga på. Det vore superkul att umgås och plåta järnet under en helg.

Vi pratar också om att jobba för en utställning tillsammans, så snart måste vi börja spåna på teman, leta lokal och allt som måste fixas för att det ska bli verklighet. Det var härligt inspirerande. Särskilt efter en dag när jag kände mig lite nere. Sista tidningen är ju gjord och sysslorna på jobbet börjar sina. Det är lite frustrerande att bara gå och vänta på besked om vad som ska hända framöver. Tur då att man kan umgås med goda vänner som får en på bättre tankar!