Kattporträtt

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Det blir sen fotografering. Vi har lämning på jobbet och det tar tid att göra tidningen färdig. Det blir lite fotopromenad på vägen hem, jag speglar mig i ett skyltfönster utanför jobbet. Ser ett hus som jag tvärtemot alla arkitektfotoregler fotar med min lilla digitalkompakt. Inte en rät linje i sikte, men har man inte tilt-shift objektiv så blir det så här! Och jag gillar den gula busken och murgrönan bättre än huset.

Sedan agerarjag hovfotograf för Lucifer katt. Det är faktiskt inte helt omöjligt att plåta en svart katt, det går. Jag tog faktiskt flera bra bilder på den lilla hårbollen. 😀