Vernissage


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

Det har varit en lång dag. Först fullt ös på jobbet med att göra kravlista till webbavdelningen som ska uppdatera vår sajt, sedan fixa med webbuppdateringar, tvåtimmars planeringsmöte och det ena med det andra. Jag lunchade med min kompis H, vilket var mycket trevligt och avkopplande. Sedan var det bara att hetsa vidare till skolan och vårt vernissage. Jag var rätt slut när jag kom dit, uppstressad som jag var. Som tur var hade jag hunnit kasta i mig lite mat på vägen.

Men sedan började det släppa. Vi fick upp våra namnskyltar och folket började komma, chipsen, de salta pinnarna, bubbelvattnet och vinet var på plats och vernissaget var i gång! Skönt! Det var kul att mingla, prata och kolla på allas bilder. Min bild är överst i det här inlägget.

När de två timmarna var över så gick vår klass till Monks på Sveavägen för en öl, lite mat och mera prat. Det var väldigt varmt på galonsofforna, men himla trevligt! Det blev massor med plåtande, snack och bara mys. En skön kväll helt enkelt.

Kolla bilderna.