Konserthäng


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

Idag har det varit en dag full av pyssel. Jag har bakat bröd, ett jästbröd med aprikoser och hasselnötter som blev riktigt gott. Jag har också hunnit med en promenad och upptäckten av lite rolig stickkonst i grannskapet innan det blev kväll och dags för konsert på Debaser. Jag träffade min kompis A och vi åt middag först på ett turkhak vid Medis. Lite osynlig restaurang, men vällagad och god mat. Sedan slank vi in på Debaser, tog en öl i baren och lyssnade på A:s favoriter The Hector. Bra band. Vi fick också höra Oh My samt Sylvester Schlegel, till priset av ett par öl och varsin drink. Det var nämligen fritt inträde före klockan 21. Det passade oss perfekt.

Bra musik, fint barhäng och trevligt umgänge. Enda smolket var en förkylning som gjorde mig lite hängig. Men det kunde ha varit värre.