Blå eller lila – det är frågan

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Eftersom det är så risigt i tulpanplanteringarna så har jag gjort snittblommor av mina sista Blue Parrot. Det blev precis tio stycken som nu står fint i vas. De är väldigt snygga. Men så blå är de inte. I stället lila, ganska insvängda och toppiga blomknoppar, som sedan blommat ut i sedvanligt vildvuxna papegojkrusiga blad.

Jag har också köpt lite tulpaner, kunde inte hålla mig när jag såg de där orangea papegjotulpanerna som jag är så förtjust i, samt en sort som även har rosa i sig. Så nu är det fullt med tulpaner hemma! 😀

Här är lite bilder.