Tips från coachen


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

20090829_kl1734wIdag har jag blivit coachad. Det var mycket nyttigt och väldigt roligt också. Målet är att försöka bena ut vad jag vill jobba med och hur jag vill jobba, som ett led i att jag troligtvis får se mig om efter nytt jobb då Svensk Motorsport ska läggas ner.

Först fick jag ringa in ett antal påståenden som handlade om vilka frågor jag söker svar på, vad jag vill ha coachhjälp med. Sedan fick jag välja ut sådant som har med mitt jobb att göra. Jag fick rangordna ett antal kort med påståenden i fyra kategorier. Sånt som är absolut nödvändigt på jobbet, sådant som är önskvärt, sådant som är viktigt ibland och sådant som inte är så viktigt. Sedan skulle jag banta ner antalet påståenden i absolut nödvändigthögen till åtta, och i önskvärthögen skulle jag välja ut tio saker. Och de skulle rangordnas. Sedan drog jag linjer mellan orden och vips! hade vi fått fram den röda tråden.

Efter det fick jag tänka tillbaka vilka åtta värderingar som var viktigast för sju år sedan och vilka åtta värderingar jag tror blir viktigast för mig om sju år. Vid det här laget började jag bli rejält mör i huvudet, men det gick och jag fick också förklara vad jag trodde var de största förändringarna som har skett och kommer att ske under den här 14-års perioden. Klart spännande och en bra ögonöppnare. Sedan fick det vara nog för denna gång. Vi hade hållit på i nästan två och en halv timme!

Jag och min coach ska träffas fyra gånger till och jag tror att detta kommer att vara jättebra för mig. Det kändes otroligt positivt och jag är övertygad om att min framtid och mitt yrkesliv kommer att bli fantastiskt! Både bra, roligt och utvecklande! På flera olika plan. Det känns superskönt. Det här är verkligen en ny start.

Efter allt coachande gick jag och köpte mig ett par nya skor. Jag måste ju ha något att gå in i den nya framtiden med! 😀