Två knäpp


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

Bilddagboken fyllde 6 månader i måndags. Det märktes inte direkt. Jag har bestämt mig för att fortsätta och köra ett år, det går liksom inte att sluta. Kameran är ju med överallt ändå. Ibland blir det många bilder, ibland färre. I helgen blev det ju en hel del så jag tycker nog att det jämnar ut sig i det långa loppet. Det blir ju bild varje dag.

Men idag måste vara något slags rekord i minimalism. Jag har tagit två bilder.Två knäpp. Inget mer. Låt vara att det blir fyra filer i kameran eftersom Lumixen envisas med att göra både en råfil och en jpeg när man plåtar i råläge. Men i alla fall.

Jag satsade på att bildbehandla i stället. Det är inga märkvärdiga snapshots, och ingen märkvärdig bildbehandling. Man kan ju inte göra vad som helst med en bild bara för att hotta upp den. Men det blev rätt okej ändå. Jag gillar det på nåt sätt.