Lugn och ledig

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Kristi himmelsfärd och ledig dag! Det har blivit en ganska lugn dag, morgonfika, promenad, lite pyssel hemma vid datorn och bio på kvällen. Nya Star Trek-filmen var otroligt cool, snyggt animerad och faktiskt riktigt bra. Jag är inget Star Trek-fan, men jag blev sugen på att se de tidigare filmerna och tv-serien efter den här rullen.

Eftersom det har varit ledig dag har saknaden efter GFU-gänget inte varit så stor. Man har liksom inte kommit ihåg att tänka på att man hellre hade gått till Kungstensgatan när man varit ledig och kunnat gå omkring och plåta på egen hand.