Come rain, come shine…

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Måndag. Arbete. Jag dricker kaffe, äter sötsliskigt påskgodis som någon lämnat i pappmuggar i lunchrummet och försöker få ordning på resultat, webb och en näve olika artiklar som ska skrivas. ”Bara att ta”, med hälsningar från påskharen. ”Bara att ta” nya tag om bilringarna som veckar sig på magen. Jag tänker att jag borde träna, men när dagen är över så orkar jag inte. Skickade till och med ett mejl till Army Fitness igår, men kommer till insikt om att jag borde förvalta Friskiskortet bättre istället för att gå på boot camp i svinottan i sex veckor. Går hem i regnet, handlar mat för att laga matlådor eftersom det börjar sina i frysen. Måndag.

Går i alla fall en omväg för att fotografera, händerna är inte längre kalla som isbitar och bilderna kommer. Bilderna kommer! Till mig! Det räcker.