Vilken vägg får jag?

Förutom att vi har gjort tidning i dag har dagen mest präglats av att idag var det den stora dagen för hängningsgruppen. Nu skulle hela vår utställning planeras, alla projekt skulle upp på väggarna och skolan fyllas med bilder.

Vi var sex tappra som satt beväpnade med kartor, projektbeskrivningar och sammanställda listor över alla deltagare och gick igenom alla skrymslen och vrår i skolan för att försöka hitta bästa möjliga platser åt alla. Det var ett rejält pussel och det tog dryga tre timmar att få ihop det. Vi tror att vi har lyckats och att vi har fått med alla. 🙂 Det är skönt att det är gjort och att vi nu kan komma i gång med alla andra delar. Det ska nog bli en utställning! En stor eloge åt alla som skrivit, ritat kartor, mejlat, förklarat, ringt, frågat, svarat och jobbat för det här. Heja oss!