Guldkant på tillvaron


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/DisplayTypes/Thumbnails.php on line 72

Dagen inleddes med lyxfrukost på Saturnus. Mysigt, trevligt och gott på alla sätt och vis. Sedan har jag hunnit med lite träning, en kvart enligt Paolo Robertos handbok och lite kompletterande övningar med balansbollen. Därefter brf-protokollskrivande, promenad Kungsholmen runt och lite bokläsning. Dessutom årets första bägare med kulglass från Gelateria Italiano på Drottningholmsvägen. De har mintglass som smakar nästan precis som barndomsglassarna i min mammas födelsestad Hamina i Finland!

På kvällen har jag knåpat med printar till karateklubben. Jag trodde att jag skulle komma närmare lösningen på vilka bilder jag ska ställa ut, men icke. Det är fortfarande en öppen fråga. Men jag tror det närmar sig en lösning. Det måste det. Snart måste jag få ordning på det där eländet. Sätta ner foten och sluta vela.