Fredag och biodags

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Äntligen fredag! Det rullade på bra på jobbet, vi hade planeringsmöte inför kommande nummer, jag webbade och sedan hann jag med att redigera ett längre knäck till nästa nummer. Det är inte helt färdigt, det måste kanske göras om en smula, men det är skönt att ha ett antal sidor påbörjade. Det ger lite andrum när jag ska gneta vidare med rallycrosspecialen.

Förutom fredagsfika blev det firarlunch med vår säljare som fyller 65 år. Det var trevligt. Det blev dock en ganska sen dag, så när jag kom hem blev jag glatt överraskad när en kompis ringde och ville gå på bio. Vi såg The Watchmen, den var lite för lång, men rätt okej. Jag hade fått ett helt annat intryck av trailern, så jag var lite förvirrad först eftersom jag inte hängde med i matchen. Men det tog sig. Det var väldigt snyggt filmat, men som sagt lite seg intrig. Filmen var 2 timmar och 42 minuter, den hade lätt vunnit på att kortas åtminstone 40 minuter, kanske mer. Eftersom det var en sen bio och lång film var jag inte hemma förrän klockan hade passerat midnatt med råge.

En annan kul grej är att jag beställt en ringblixtadapter. Den hade kommit med posten idag, så jag hann precis hämta den innan bion. Kulkul! 😀 Här ska porträttplåtas med nyblixten!