Snabbspolning framåt


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/DisplayTypes/Thumbnails.php on line 72

Idag hade jag en plan att jag skulle göra en drös med grejor på jobbet. Det blev inte så mycket av det, i stället var det andra saker som kom emellan. Det blev förvisso en del gjort, men prioriteringarna for all världens väg. Och jag blev sittande rätt länge med en lista med artikelidéer som skulle knäckas fram, jag kunde liksom inte gå förrän det var gjort. Vilket resulterade i att det blev så sent att jag inte orkade gå och träna. Det är farligt det där. När jobbet tar över ens liv och man inte ens orkar eller hinner göra sånt som är bra för en. Aj, aj!

Och väl hemma måste jag tillbringa en lång stund i en dammig källarskrubb med att rota fram ett papper till vår bostadsrättsförening och vips hade ju halva kvällen gått. Men jag har i alla fall hunnit få i mig lite snabbmat. Testade att köpa gyoza hos det nyetablerade sushistället tvärs över gatan. Det var ett sjyst fik där förut, nu är det sushi. Maten var okej, jag fick många tips av den kinesiska ägarinnan. Men man blir lite ställd ibland när det inte riktigt blir som man har tänkt sig, när man måste rycka in och göra helt andra saker än vad man planerat. Jaja. Det är väl en fråga om flexibilitet. Säkert nyttigt på nåt sätt.

Jag tittar på mina tulpaner och försöker samla mig inför morgondagen.