Festligt

Idag har jobbet rullat på som vanligt, det har varit mycket att göra. Tyvärr blev det en hel del problem på eftermiddagen då kontakten med nätet uppförde eftersom en fiberkabel hos vår nätleverantör hade pajat. Man märker verkligen hur beroende man är av internet nu för tiden, det gick ju knappt att jobba eftersom man inte kom åt vare sig e-post eller webbplatser. Plötsligt blev det väldigt svårt att kolla vissa faktadetaljer och allt kändes väldigt omständligt.

Till sist gav jag upp och gick hem och webbade i stället för att slippa trasslet. Eftersom vårt företag dessutom ordnade stor galafest på den före detta biografen Astoria på Nybrogatan var det lite bråttom… Men jag hann i alla fall göra mig fin, men jag hade så bråttom att jag glömde ta med mig kameran till festen trots att jag lagt fram den. Så snopet…

Partyt var roligt, konferencieren bra, maten god och prisutdelningen skoj att titta på. Kort sagt, det blev en bra kväll!

2 thoughts on “Festligt

Kommentarer inaktiverade.