Midsommar med sol, regn och mat


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

Idag är det midsommar. Jag började min semester idag, har inlett den med att bara pusta ut. Det blev sent jobb i går för att hinna klart allt som skulle göras innan ledigheten och hjälpa kollegerna med tidningsmakeriet. De lämnar på måndag.

Nå. Jag har inhandlat midsommarmat, promenerat i solen – jag hann hem innan det började regna – och hunnit med att plåta lite. Var ett tag sedan kameran var med, jag har inte riktigt haft orken eller lusten. Och när bilderna har hittat mig har inte kameran varit på plats… Dilemma. Ska man ha den med sig jämt eller? Nåja, jag försöker att hinna med att fånga ögonblicken när de infinner sig.

Här är några av dagens bilder.

Förra veckan var jag på jobb i Huddinge. Det var trial-SM, både individuellt och i lag och här är några av bilderna. Det är väldigt fint ute i Gladö Kvarn där tävlingen kördes, mycket naturskönt och speciellt.