Brödpost?

Snart i en brevlåda?

Snart i en brevlåda?

Surdegen har varit ur form. Den har blivit en smula negligerad och surnat till, varför jag har fått stödmata den lite extra för att få den i form igen. I går bakade jag vanligt levainbröd, men med rågsurdeg som bas. Det blir ett fint saftigt bröd som jag gillar. Och nu verkar surdegen må som den ska.

Pratade med pappa i telefon och han konstaterade att han ännu inte fått smaka något hembakt surdegsbröd. Han tyckte att det var väl bara att posta en limpa nästa gång jag bakat. Hm. Brödpost? Går det?

Jag får väl göra ett försök när jag bakat nästa gång. Måste fixa något slags emballage först. Man kanske ska satsa på plastpåse och lite bubbelplast? Ett bröd är ju inte direkt platt, så det är inte säkert att det får plats i en vanlig fraktpåse. Så jag får nog packa det själv innan jag skickar i väg det…