Frallor till frukost

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Har bakat i dag. Frukostfrallor. Man fixar degen kvällen innan, bakar ut till frallor och låter jäsa i kylen över natten. Sedan bara sätta igång ugnen, in med frallorna i en kvart och så är det klart.

Har inte testat den här varianten med linfrö och solrosfrö tidigare, men de blev mycket goda. Enligt receptet så blev det bara sex stycken, men det är inte så illa det. Räcker några dagar. Vackert med fröna också, ger en extra dimension när man plåtar. För det måste man ju. Det är nästan lika kul som att baka. 😀

Här är bilder.