Flera bollar i luften

Som frilans måste man ju ha en webbplats och det har naturligtvis även jag (tack Peppe och Let IT Rock) och mitt företag Myriad Media. En webbplats behöver ju så klart även bilder och den här dagen var det dags att hotta upp bildmaterialet till min sajt. Mina två GFU-kamrater ställde upp, K var min eminenta assistent och C lånade ut sin studio, och det blev en otroligt rolig dag.

Vi fick låna blixtar, beauty-dish och softbox av C och det kändes superlyxigt att få vara i studio, fira ner fond och sätta ljus tills man blev nöjd. K fick fotografera eftersom jag skulle jonglera till mitt porträtt och sedan tog vi några produktbilder på kamera, alfapetbokstäver och datormus för att använda till menyknapparna på sajten. Det var så himla kul! 😀 Det var en härlig känsla att äntligen få ha roligt på arbetstid och känna att man gör något meningsfullt och kreativt. En jättekick!

Här är några av bilderna som K tog på mig.