Maran


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

Idag var det dags för Stockholm maraton, årets löparfest i stan. En kompis till T skulle springa, så vi åkte in för att titta och heja.

Vi parkerade i Kungsträdgården, och ganska snart kom det löpare. Tätklungan kom så tyst och fort att man knappt såg dem innan de var borta igen. Idel afrikanska löpare, inte en vit mänska i sikte.

När löparna passerat för första varvet gick vi och fick oss lite mat i Kungsan. Det var restaurangernas dag samtidigt, fullt med olika krogar som serverade mat och öl. Vi åt Jambalaya och myste i solen tills det var dags att gå ut och kika på löparna på andra varvet.

Fältet hade tunnats ut betydligt och vi såg T:s kompis. Det var coolt! Allt gick bra för honom och han sprang i mål på en jättebra tid i sin första mara. Respekt!