När åsikterna går isär

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Jobb, möte, webba, bildhantera, ringa, skriva, fråga, svara. På jobbet var det dags att röja upp efter senaste tidningsmakandet, planera för nästa tidning och förbereda allt till vår webb som ska gå ut när vi själva är lediga. Det tog sin tid, men sedan kunde man gå hem och återgå till utställningsfixandet.

Under dagen hade det också blossat upp en ganska dramatisk mejlkonversation om vem som skulle hänga var. I samråd med två av lärarna gjordes det några mindre justeringar i går och det var när dessa ändringar skulle förklaras för resten av utställarna som det tog fyr. Kort sagt kan man bara säga att ett litet missförstånd om hur två personer skulle utnyttja tre väggar ledde till något som närmast var att likna vid ett mindre världskrig i e-posten. Till slut satte våra tre lärare ner fötterna och hävdade att de avgör var vi alla ska hänga på måndag, därmed basta. Det var bra att de lade in sitt veto, men tråkigt också att allt skulle urarta och folk bli ledsna och sårade när vi faktiskt hade lyckats placera ut alla.

Nåja, det är inte helt lätt att få det att fungera när det är nästan 50 personer som ska visa sina bilder och alla ju vill ha mesta och bästa möjliga yta för sig själv. Det är ju nästan så man hade haft lust att stämma upp i ”We shall overcome…” Men då hade man väl blivit lynchad.