Peppad för utställning

Den här dagen har rullat på som vanligt, jobb och jobb och därefter ett möte på skolan där vi skulle diskutera vår utställning. Vi fick besök av Sara Arnald som berättade hur hon och hennes dåvarande klasskompisar gått till väga när Fotoskolan hade utställning i huset för ungefär två år sedan.

Det var kul, vi fick massor med bra tips och det var en chans för oss i de tre klasserna att snacka med varandra. Okej, vi som var där kanske ska tilläggas. Vi var bara nio pers av ungefär 40 så det var väl inte världens bästa uppslutning, men vi som var där får förmedla till våra kamrater. Det går det med!

Men kontentan för mig var att jag känner mig peppad att jobba inför utställningen. Det ska bli jätteroligt! Även om man så klart är stressad, osäker på hur många, i vilken storlek och på vilket sätt och allt det där, men det ordnar sig.