Bildarbete

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Har plockat upp lite gamla bilder och ägnat lite tid åt bildbehandling. Inget märkvärdigt egentligen, bara ett försök att göra något av sådant som har blivit liggande. Också ett sätt att fundera lite över arbetsmetodik, vad man gör och hur man ska förstärka känslan i bilden. Fundera på hur man vill att bilderna ska se ut. Det är inte alltid man har en så klar föreställning om detta, eller att man hinner jobba fram en speciell effekt.

Nå. Här är några bilder i alla fall på lite tulpaner jag hade hemma i vintras. Målet denna vecka är att bildbehandla lite varje dag.