Rundvandring


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

Idag har jag promenerat runt i omgivningarna lite. Varma vindar, fågelsång, doft av hägg, blomande körsbärsträd och en föraning om att syrénerna snart blommar de med. Det är sommar!

Jag bestämde mig för att upptäcka närområdet lite mer än löpslingan mot Skarpnäck och promenaden ner till torget. Alltså gav jag mig ut på Rusthållarvägen och gick ditåt näsan pekade. Det är mycket grönt och pittoreskt här i Bagis. När jag närmade mig Byälvsvägen vek jag in på en promenadstig som gick längs med husen och det var som att gå i en djungel, så grönt och lummigt!

Så småningom kom jag upp på Rusthållarvägen igen, så jag hade gått i en slinga runt området. Det var fint och det blir nog fler liknande promenader. Särskilt om vädret håller i sig.