Blomstertider


Warning: A non-numeric value encountered in /data/0/4/04547da3-d5a2-4560-8b46-a8d66bf916e1/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/DisplayTypes/Thumbnails.php on line 72

Eftersom det är långhelg hade T och jag massor med ledig tid. Den här dagen valde vi att åka ut till Bergianska trädgården för att njuta lite av försommarvärmen och grönskan.

Det blev en mysig tur trots att det inte var riktigt lika strålande väder som dagen innan. Men vi flanerade bland träden och blommorna, tog en fika på Orangeriet och gick sedan in på Plantagen och shoppade. T har haft en idé om att odla kryddor på balkongen, så vi köpte en stor kruka med en massa hål i, och diverse olika kryddor. Det blev basilika, oregano, timjan, gräslök och nåt som hette curryört. Sedan kånkade vi hem alltihop och planterade. Förhoppningen är att örterna ska frodas i krukan.

Än så länge verkar det inte gå någon nöd på dem och det är bra, även om gräslöken ser lite vissen ut. Vår balkonglåda frodas också hyfsat, även om två blommor har torkat lite och våra stjärnögon inte är lika präktiga som i fjol. Men man kan väl inte få allt.