Vilda västkusten

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Det blev fyra sköna dagar på västkusten, när T inte var på arbete umgicks vi med hans familj och vänner. Vi hann dessutom med en tur till Tjörn, där vi kikade på vitsippor, letade blåsippor, klättrade på klippor och skådade utsikt. Mycket trevligt. Lite äventyrligt var det också att gå ut i skogen med småskorna på och i sakta mak gå uppför berghällar, knöliga rötter och smala stigar. Men improviserade utflykter är kul!

Vi hann också med att sitta ute i kortärmat, grilla och njuta av den första värmen. Kan det vara bättre? Även om vintern är härlig, så är det toppen att känna solen, se gräset börja spira och verkligen känna hur ljuset återvänder. Och när det börjar blomma så blir det ju ännu finare.