Tulpaner, tulpaner, tulpaner

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 508

Eftersom jag inte var helt nöjd med de bilder jag tagit för ett par veckor sedan på Tulpanens hus så blev det återbesök denna dag. Det var kul eftersom det fanns nya blommor, det hade ”möblerats om” lite i utställningen och det fanns nya vinklar och vrår att upptäcka.

Jag fotograferade som bara den med D700:an och även T som följde med hade roligt och gick loss med sin hipstamatic-kamera. Efter en rejäl tulpandos fikade vi innan vi åkte hemåt. Det är kul att gå på tulpanutställning. Så här på vårvintern är det skönt med en färgkick. Och härligt att det var soligt också!