Balkonglåda och dansfest

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/104765/johannamortberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/package.module.nextgen_basic_gallery.php on line 527

Det har blivit mer och mer vår. Solen skiner den här dagen när undertecknad och den käraste promenerar till ett förortscentrum, inhandlar balkonglåda, jord, parasoll och blommor. Sedan planeras det i raskt takt, det vattnas, och när balkonglådan är full med blommor så lagar vi mat, tar på oss tjocka tröjor och äter ute.

Gulash, en kall öl och ostkaka med jordgubbssylt och grädde till efterrätt. En rent ut sagt kunglig lunch.

Sedan åker vi till Globen för att kolla in The Last Bounce, dansgruppen Bounces avskedsföreställning. Tack vare kärastens goda kontakter sitter vi furstligt i en loge högt över scenen. Trots stor skepsis mot dans blir det en succé.  Vi går ut och äter middag på ett söderhak, och dricker en drink eller två innan det är hemgång. Myshelg! 🙂